Årets Personaleblad
 

 

Gammel kærlighed til intern kommunikation ruster ikke.

For nylig var der generalforsamling hos FIK, og her afslørede vi vinderen af titlen som årets personaleblad 2011: TDC’s "Aspekt".
Redaktøren var tilstede den 27. oktober, og fik diplom og lidt andet godt med hjem til telefonens højborg.
 
FIK's næstformand Kenneth Wilson overrækker her diplom til Lotte Bentzen fra TDC


Her er dommerkomiteens begrundelse for valget:

Årets personaleblad 2011

Blandt bladene i Foreningen for Intern Kommunikation er der en fast stok, som vi kan kalde gamle kendinge. Det er personaleblade som formår at holde en støt kurs, som roligt og solidt underholder og informerer medarbejderne år efter år.

“Gamle kendinge” kan lyde kedeligt, måske ligefrem negativt – men sådan er det bestemt ikke ment. For selv om disse personaleblade i årevis holder kursen, med samme navn, format og stil – så er de erfarne redaktører bag garanter for at de aldrig bliver forudsigelige. Hver gang er der overraskelser, nyt tema, anderledes vinkler, sprælsk layout og masser af humor.

Det er blandt de gode gamle, vi har fundet årets vinder. Det bedste af de bedste danske personaleblade. Det blad, som faktisk i sit seneste nummer i en overskrift selv giver opskriften på succes: Vi skal være kompetente, engagerede og nærværende…

 

Årets personaleblad er som en spændende opslagstavle. Der er noget af hele overalt i bladet, og layouteren gør god brug af knappenåle og magnetknapper så de meget forskellige elementer hænger sammen og inkluderer læseren.

Og det lykkes gang på gang: De ansatte får med personalebladet deres helt egen opslagstavle, med et overflødighedshorn af spændende og finurlige oplysninger om firmaet og kollegerne i ind- og udland.
 
Engageret. Kompetent. Nærværende. Årets personaleblad er TDC’s Aspekt.
 
Rigtig hjertelig tillykke.