Amaroner i luften
 

 

Gammel kærlighed til intern kommunikation ruster ikke.

Og så har vi taget en gammel tradition op igen: Rødvinslegatet.
Det giver vi til personaleblade, der har fået dommerkomiteen til at spidse øjne.

I år er der flotte Amaroner til fire vinderblade:


… og så har vi plukket nogle anemoner, eller er det Amaroner?: Vi har i FIK besluttet at give et skulderklap til en håndfuld af de blade der var med i konkurrencen i år:

Sauer Danfoss - Inside
for foto og overskriften i nr. 2:
Hvis man tror man er færdiguddannet, så er man mere færdig end uddannet

Company Vestergaard - Guffis Worldwide
for den glade atmosphære i bladet generelt, og overskriften i nr. 14, som absolut må siges at være intern:
TSU-F

Glostrup Kommune - Liljen
Hvordan skriver vi i Glostrup Kommune? Medarbejderne kan selv teste deres viden om kommunens sprogguide med en sjov og lærerig tipskupon. Og så har bladet fået sig et lille ansigtsløft, så det idag er blevet endnu flottere. Vi kan rigtig godt lide historien fra nr. 6, hvor medarbejdere har været i felten og bekæmpe bjørneklo.

HøjTryk - Høje-Taastrup Kommune
Foto af badevægt i nr. 4. Det er et fint eksempel på hvordan et anderledes foto kan drejes og være en fin baggrund til en artikel om hvordan medarbejdere kan hjælpes ad med at få sig et lavere BMI.

NNE Pharmaplan - Angle
Egentlig er det vel ikke et internt magasin, men vi er flere i bestyrelsen der meget apropos overvægt har haft The heavy issue liggende på vores coffee table book table. Vort medlem hos NNE har lavet et så smukt arbejde, at selv om hendes blade handler om fedme og malaria, så er de bare så flotte i deres design. Det kan vi ikke stå for, så der er også en flaske supergod vin for den visuelle ”angel”.